Yazar Unknown | 2 yorum yapıldı

ProfitClicking Örneklerle İle Anlatım



Bu yazımızda ProfitClicking sistemini örneklerle açıklamaya çalışacağız. Lütfen dikkatle okuyun. Çok önemli ayrıntılara değinilmiştir.
1 Adet Reklam Paketi : 10 Dolar ücrete tekabül etmektedir. Örneğin sisteme 1000 dolara para yatırdınız. Bu paranız ile 100 Adet Reklam paketi satın alabilirsiniz. 100 Adet reklam paketi satın aldığınız gün, elinizdeki 1000 dolar yok olmuş olacaktır ve reklam paketine dönüşecektir. Ve siz 81 gün boyunca para kazanmaya başlayacaksınız.

Hafta içleri yatırdığınız 1000 doların % 2′sini, Hafta sonları ise yatırdığınız 1000 doların % 1,5′uğunu kazanmış oluyorsunuz. Yani basit bir matematik hesabı yapar isek, 1000 dolarlık reklam paketi satın alanlar
Hafta içi günde 20 Dolar,
Hafta sonu günde 15 Dolar,
Bir haftada 130 Dolar, ( Doğru fiyattır )
Bir Ayda 560 Dolar ( yaklaşık fiyattır )
İki Ayda 1120 Dolar, ( yaklaşık fiyattır )
81 Günde 1500 Dolar ( doğru fiyattır )
Kazanabileceklerdir. Dolayısı ile sistem, yatırdığımız paranın % 150′sini bize geri göndermiş oluyor. Bu durumda 81 günlük net karımız % 50 olmuş olacaktır. Lakin kazançlar bununla sınırlı kalmıyor. Satın aldığımız pozisyonların öncelikle sadece 81 gün boyunca kazandırdığını ve daha sonra kazandırmayacağını belirtmeliyiz. Bu 81 günlük sürecin akabinde, Satın aldığımız 4 pozisyon için ekstra 60 dolar kazanıyoruz. Burada 1 pozisyon için ekstra 15 dolar demedim, zira sistem 4 ve 4′ün katlarındaki pozisyon adetlerine göre ekstra para dağıtımı yapıyor.
Biz örneğimize devam edelim. 1000 Dolar ile 100 reklam paketi almıştık. Bu 100 reklam paketinden 81 günde 1500 dolar kazandık. Bunun üstüne 100 reklam paketinde 25 adet Ekstra 60 dolarlık matrix kazancı oluşacak ve 25 x 60 = 1500 dolar ekstra kazanmış olacağız. Böylece kazancımız 1500 + 1500 = 3000 dolar olacak.
Sisteme 1000 dolar yatırmıştık. Ve paramız 81 gün sonunda 3000 dolara ulaştı. Net karımız da 2000 dolar olmuş oldu.
Eğer 10 Bin dolar yatırsa idik, 81 gün sonunda net karımız 20 bin dolar olacak idi. Yani Elimizdeki 10 bin dolar, 30 bin dolara dönüşecekti. Özetle ne kadar çok para yatırır isek, o kadar çok kazanma fırsatımız oluyor.
Bu sistem hayrına mı para veriyor dediğinizi duyar gibiyim. Evet, bu soruyu ben de herkes gibi ilk etapta kendime sordum. Biz bu sisteme nakit para yatırıyoruz. Onlar bize taksit taksit ödeme yapıyorlar. Biz sisteme, nakit girdi sağlıyoruz. Bu gelen paraları yatırıma ( forex – reklam yatırımı ve benzeri yatırımlar ) dönüştürdükleri belirtiliyor. Ayrıca, hesabımızdan para çekmeden evvel, sisteme girip tam 25 adet reklam izlememiz istenmekte. Dünya genelinde 1 milyonu aşkın kullanıcı, sürekli bu 25 reklamı izliyor. Dolayısı ile buraya reklam vermek için, büyük şirketler birbirleriyle yarışıyor. Eğer biz reklamları izlemez isek, paramızı çekemeyiz. Sistemden kazandığımız paraları günlük olarak çekme şansımız var. Eğer her gün para çekecek isek, bize haftada 25 reklam izleme zorunluluğu getirilmiş durumda. Paramızı 81 gün sonunda çekeceğiz derseniz de, sadece paranızı çekmeden evvel, bir defaya mahsus bu 25 reklamı izleyebilirsiniz. Reklamları izlemek için panelinize girmeniz ve sadece 10 dakkanızı ayırmanız kafi olacaktır.
Sistem karışık gibi gelmesin. Kayıt olduktan sonra para yatırıp reklam paketi satın alacak ve her gün zahmetsizce para kazanacaksınız. Bu sisteme bir gerizekalı bile üye olabilir. Dolayısı ile ben anlamam, ben beceremem, karışıktır, zahmetlidir diye bahanelere sığınmayınız.

Profit Clicking Referans Yolu ile Para kazanma


Profit Clicking sisteminin bir kazanç yolu daha vardır. Eğer, arkadaşlarınızı üye yaparsanız, arkadaşlarınızın satın aldığı her reklam paketi için tam % 10 para kazanma fırsatınız doğuyor. Yani birini referans linkiniz ile sisteme üye yaptınız. Ve o üye kişi 10 bin dolar para yatırdı. Siz bu sebepten dolayı tam 1000 dolar para kazanıyorsunuz.

 Eğer bizim referansımızı kullanarak kayıt olursanız, sizlere Ücretsiz destek sağlayacağız. Anlamadığınız ve takıldığınız yerlerde her daim yardımcı olacağız.
MSN: eness-ylmz@hotmail.com
MSN : aynı adres

Herkese hayırlı kazançlar..

2 yorum:

  1. Sistem gerçekten etkileyici ve etkilendim. Üye oluyorum. Desteklerinizi de bekliyorum ayrıca..

    YanıtlaSil
  2. Enes bey ile iletişime geçtim. Desteği için teşekkürlerimi birkez daha minnet ötürü buradan da dile getirmek istiyorum. İnş. bu sistem ile iyi paralar kazanıcaz birlikte..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyoruz.Sorularınız en yakın zaman da cevaplanacaktır.
Lütfen yorum yazmadan önce Yorumlama biçimi: bölümünden Adı/Url kısmına Adınızı yazın.