Yazar Unknown | 0 yorum yapıldı

Profit Clicking 'den Kazanma Yolları


Üyelerin Dikkatine Profit Clicking ile Para kazanmanın 5 yolu olduğunu biliyor muydunuz?
 1) Reklam Paketi Programı

 Bir reklam paketi aldığınızda, sitenize 1000 adet hit kazanmak üzere krediler kazanırsınız. Her reklam paketi 10 dolara tekâbül eder. Ek olarak sitenize sunduğunuz bu güçlü reklamın aşikar faydalarının yanında minimum 81 gün sürecek şekilde günlük kâr payları alırsınız. Kazançlarınız bir çok faktöre göre çeşitlilik gösterir ve bunlar kazançlarınızın sağlıklı ve uzun süreli olmasını sağlarlar.

 2) PC Panel Programı Pc Panel Programı 

Elit bir Trafik değişim programı olmakla birlikte kazançlarınızı maksimuma çıkarır ve her finalize olan PC Panel adına size 60$ vaadeder.

 3) Reklam Paketi Referans Programı 

 Bu methodla birlikte, ProfitClicking'i başkalarına tanıtmanız doğrultusunda kazançlar sağlayabilirsiniz.Doğrudan sizin referansınızla üye olan kişilerin aldığı reklam paketlerinden %10, sizin alt üyelerinizin referansından siteye katılan kişilerden %5 komisyon alırsınız.

 4) PC Panel Referans Gelirleri

 Ek olarak Profit Clicking'e katılmasını sağladığınız üyelerin PC Panelleri finalize olup, onlar 60 Dolar alırken sizde kazanırsınız. Doğrudan üyeleriniz için 5 Dolar, ikinci ayaktan üyeleriniz içinse 2,50 Dolar kazanırsınız.

 5) Profit Clicking Üyelik Yükseltimleri 

 Profit Clicking üyelerine Reklam Paketleri, PC Paneller ve Başarı Kurs Paketleri sunar. (Level 1 hariç, diğer üyelik yükseltimlerinden %50 komisyon alırsınız.)


MSN: eness-ylmz@hotmail.com
MSN : aynı adres
Herkese hayırlı kazançlar..

0 yorum yapıldı:

Yorumlarınızı bekliyoruz.Sorularınız en yakın zaman da cevaplanacaktır.
Lütfen yorum yazmadan önce Yorumlama biçimi: bölümünden Adı/Url kısmına Adınızı yazın.